Meteen naar de inhoud

Kindfit

Welkom bij Kindfit!

Kinderfysiopraktijk Kindfit is in 2012 door mij, Annemie Bogmans-Jansen opgericht en is gevestigd in Oosteind en Oosterhout.

In 1993 heb ik de opleiding fysiotherapie in Breda afgerond. Na 14 jaar als fysiotherapeut te hebben gewerkt in de eerste en tweede lijn, heb ik besloten mij te specialiseren tot kinderfysiotherapeut en in 2011 is de Master Kinderfysiotherapie opleiding voltooid in Breda. Vanwege mijn belangstelling in de sensorische informatieverwerking heb ik in 2017 en 2020 de opleidingen Sensorische informatieverwerking bij baby’s van 0-2 jaar en kinderen 3-12 jaar afgerond.

Als kinderfysiotherapeute heb ik gewerkt in een medisch kinderdagverblijf, bij eerste lijns praktijken en in het speciaal onderwijs. Tot de kans zich voordeed om een eigen kinderfysiotherapie praktijk op te zetten. Een nieuwe uitdaging als kinderfysiotherapeut en zelfstandig ondernemer die ik met heel veel plezier en enthousiasme heb aangegrepen.

Kinderfysio Oosterhout Kindfit

Het is een voorrecht om te kunnen werken met baby’s en kinderen en bij te mogen dragen aan een optimale motorische ontwikkeling. Het vergt aanpassingen van het kind en zijn omgeving waarbij professioneel advies en begeleiding van belang is en resultaten behaald worden door elkaar te enthousiasmeren.

Ieder kind is uniek, ook op het motorische vlak en dat maakt het vak ontzettend afwisselend en boeiend. Een samenwerking tussen kind, ouder en dienstverleners zorgt voor een optimaal resultaat.
Zelf sterk…..samen sterker!

Schroom niet om bij hulpvragen op het motorische vlak contact op te nemen!

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Openingstijden:

Maandag: 13.00u – 17.30u

Dinsdag: 8.30u – 19.00u

Woensdag: 8.30u – 19.00u

Vrijdag: 9.30u – 17.30u

Gegevens: 

Annemie Bogmans-Jansen

MSc Kinderfysiotherapeute

Tel. +31 6 33 13 47 64

E-mail info@kindfit.nl