Meteen naar de inhoud

Kindfit

Maak kennis met Annemie!

Kinderfysiopraktijk Kindfit is in 2012 door mij, Annemie Bogmans-Jansen opgericht en is gevestigd in Oosteind en Oosterhout.

In 1993 heb ik de opleiding fysiotherapie in Breda afgerond. Na 14 jaar als fysiotherapeut te hebben gewerkt in de eerste en tweede lijn, heb ik besloten mij te specialiseren tot kinderfysiotherapeut en in 2011 is de Master Kinderfysiotherapie opleiding voltooid in Breda. Vanwege mijn belangstelling in de sensorische informatieverwerking heb ik in 2017 en 2020 de opleidingen Sensorische informatieverwerking bij baby’s van 0-2 jaar en kinderen 3-12 jaar afgerond.

Als kinderfysiotherapeute heb ik gewerkt in een medisch kinderdagverblijf, bij eerste lijns praktijken en in het speciaal onderwijs. Tot de kans zich voordeed om een eigen kinderfysiotherapie praktijk op te zetten. Een nieuwe uitdaging als kinderfysiotherapeut en zelfstandig ondernemer die ik met heel veel plezier en enthousiasme heb aangegrepen.

Kinderfysio Oosterhout Kindfit
Bij Anoek

Anoek van de Poel-Mulkens 

Hoi! Ik ben Anoek. In 2O18 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan Avans Hogeschool te Breda. Hierna ben ik werkzaam geweest in praktijken in de omgeving van Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Vervolgens heb ik de opleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd. In 2O22 heb ik mijn Master Kinderfysiotherapie behaald. Ik bied ondersteuning in de (vroege) ontwikkeling aan kinderen en gezinnen. Ik zie kinderen van alle leeftijden, met allerlei verschillende hulpvragen. 
  
Naast het behandelen van kinderen begeleid ik met veel plezier vrouwen die tijdens en/of na de zwangerschap lichamelijke klachten ervaren. Vanuit deze interesse heb ik in 2O2O de basiscursus bekkenpijn van Rost Therapy gevolgd en ben ik in 2O21 YVLO-ZwangerFit® fysiotherapeute geworden. In 2O22 heb ik de opleiding tot draagconsulente gevolgd. De opgedane kennis en vaardigheden zet ik zowel bij de bekkentherapie als bij de kinderfysiotherapie in tijdens de behandelingen. Daarnaast komt het dragen in een draagdoek of -zak voorbij in mijn ZwangerFit workshops. 
  
In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. De laatste jaren ben ik vooral actief met zwemmen, hardlopen en racketsporten. Daarnaast ga ik af en toe boulderen of schaatsen en houd ik ervan om op wintersport te gaan. Ik vind het fijn om tijdens mijn werk in beweging te zijn. Ook kan ik als kinderfysiotherapeute en ZwangerFit® fysiotherapeute mijn creativiteit goed uiten. 

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Openingstijden:

Maandag: 13.00u – 17.30u

Dinsdag: 8.30u – 19.00u

Woensdag: 8.30u – 19.00u

Vrijdag: 9.30u – 17.30u

Gegevens: 

Annemie Bogmans-Jansen

MSc Kinderfysiotherapeute

Tel. +31 6 33 13 47 64

E-mail info@kindfit.nl